ewelina0426 Napisano 28 Września 2009 Zgłoś Napisano 28 Września 2009 czesc, czy 100.000$ na college wystarczy dla ambasady w pl? (moj sponsor mi tyle wystawil)
Wooloomooloo Napisano 28 Września 2009 Zgłoś Napisano 28 Września 2009 jeśli nie pomyliły ci się zera...to na pewno ci wystarczy
sly6 Napisano 28 Września 2009 Zgłoś Napisano 28 Września 2009 A na jaki okres czasu jest ta nauka? nie wiem czy wiecie ale pod czas starania sie o wize studencka trzeba tez pokazac ze sie na czas wroci i nie zostanie sie tam dluzej niz pozwala wiza a wiec ktos moze miec i 1 milion napisane a wyjsc bez wizy jak wyjdzie ze ten pobyt bedzie inny niz nauka..
ewelina0426 Napisano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2009 hmm, nie nie pomylily mi sie zera tylko moja sytuacja wyglada tak ze bylam w stanach na wizie b2 mam ja wazna do 2012r a teraz po powrocie z usa chce sie przeniesc na uczelnie w usa (wyslalam aplikacje do szkoly) .ja chce tylko na studia i wracac co pol roku do pl dlatego nie zmienialam tez statusu w usa nie wiem czy to dobre wytlumaczenie dla nich ale dla mnie tak nie wiem tez jak mam im udawadniac ze wroce? w sumie wracalam z b2 na czas nawet wczesniej jedyne co mnie martwi to wiza b2 do 2012
sly6 Napisano 28 Września 2009 Zgłoś Napisano 28 Września 2009 masz to udowodnic na rozmowie i odpowiedziach swoich ze wrocisz na czas i masz plany co robic w Polsce.. Co do tej szkoly to jak ta szkola jest tzw lewa to wizy nie otrzymasz.
ewelina0426 Napisano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2009 jak moze byc lewa szkola??? uniwersytet w towson to lewa uczelnia???
sly6 Napisano 28 Września 2009 Zgłoś Napisano 28 Września 2009 lewa tzn ze urzad ma ja na oku,,poczytaj ostatnie posty na forum jak pisza osoby o tym... http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=13835&hl=
ewelina0426 Napisano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2009 przeciez nie wszyscy od razu kombinuja z reszta nie wazne kazdy przypadek jest inny jak pojde do ambasady to sie dowiem lepiej niz tu
sly6 Napisano 28 Września 2009 Zgłoś Napisano 28 Września 2009 pewnie ze sie dowiesz w Ambasadzie czy wyjdziesz z wiza czy tez bez wizy ale jesli mozna cos sprawdzic to czemu nie? i faktycznie kazdy przypadek jest inny wiec w Twoim przypadku moze byc inaczej niz w innych. ps masz racje ze nie kazdy kombinuje ale obrywa sie tym ktorzy nic nie zawinili i to jest najgorsze i czasami nie do przeskoczenia w tym zyciu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.