lukee88 Napisano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Października 2009 hehe ciezko by bylo namowic moja mame do wyjazdu do USA, i zdawania obywatelstwa... wiec widze ze zostaje mi do wyboru opcja C ale nic, dzieki za pomoc chyba jednak wybiore Szwecje
Angela ;* Napisano 30 Października 2009 Zgłoś Napisano 30 Października 2009 alboo... jak dostaniesz turystyczną to leć do stanów zapisz się do szkoły na angielski i zmień wize z B1/B2 na F1, słyszałam, że jest z tym sporo załatwiania teraz ale duzo moich znajomych tak zrobiło w tym roku przyjeżdżając na wakacje wiza jest ważna cały okres trwania Twojej nauki a w tym czasie mozesz się zakochać, albo potem kombinować dalej ;p
Rademedes Napisano 30 Października 2009 Zgłoś Napisano 30 Października 2009 mozna i tak, tak naprawde jak ktos bardzo chce byc w USA to rozwiazanie sie zawsze znajdzie
Angela ;* Napisano 30 Października 2009 Zgłoś Napisano 30 Października 2009 zawsze, zawsze byleby 'zgodne z prawem' ja mam jeszcze półtora roku żeby wymyślić co zrobie ale chyba właśnie pójdę do szkoły! byleby tylko cholera, nie znieśli tych wiz bo wtedy wydaje mi się, że bedzie ciężej albo i w ogóle nic nie będzie..
Jim Beam Napisano 30 Października 2009 Zgłoś Napisano 30 Października 2009 ja mam jeszcze półtora roku żeby wymyślić co zrobie ale chyba właśnie pójdę do szkoły! Oczywiscie masz swiadomosc, ze zeby "pojsc do tej szkoly" to trzeba za nia zaplacic.
Angela ;* Napisano 31 Października 2009 Zgłoś Napisano 31 Października 2009 oczywiście, że mam tą świadomość ale z tym mam nadzieję, że nie będzie problemu jakoś dam rade ;b z kuzynką byłyśmy u takiej kobiety na jednej z uczelni i nam powiedziała, że zawsze mogę się starać o scholarschips, więc się będę starać żeby je dostać poza tym to jest mój cel i marzenie i na pewno dam radę!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.