Nick Napisano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2010 w Malibu jest drogo. Moze poszukaj w Santa Monica albo Venice beach - tam powinno byc taniej, a do malibu tez blisko stamtad
MałaMi Napisano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2010 Witam Nick;) Zawitałam na te forum ponieważ mam w planach wyjazd do USA i myśle o LA właśnie. Widzę że jesteś dobrze zorientowany, a ja mam sporo pytań i może będziesz mógł mi pomóc. Chciałabym pojechać do stanów na stałe do pracy. O jaką wizę powinnam się starać? Jeśli możesz to odezwij się na gg: 7227627 Pozdrawiam
Nick Napisano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2010 napisz mi prywatna wiadomosc jesli chcesz porozmawiac bo nie mam gadu-gadu z komunikatorow uzywam tylko skype'a i yahoo messenger
sly6 Napisano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2010 mala mi jak chcesz pojechac na stale do pracy to masz wize pracownicza od tego: http://polish.poland.usembassy.gov/visas/n...employment.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.