olakaminska Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Hej, Wracam do Polski listopad/grudzien. Wysylam rzeczy osobiste na mienie przesiedlencze. Moge pomoc w przewiezieniu drobnych rzeczy, gg 5486626 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabena Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Witam! A z jakiego miasta lecisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olakaminska Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 hey, mysle o norfolk, va lub bezposrednio z jfk ny. Ty tez wracasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabena Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Nie ja nie wracam tylko szukam kogos kto wraca i moglby mi zabrac psa:) Tyle tylko, ze ja w texasie jestem. Pozdrawiam, sabena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hexa2222 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Hej! Ja też jestem zainteresowana tematem przewiezienia psa ale z Polski do USA. Czy może wziołaś już zwierzaka i możesz udzielić mi kilku rad? Mój pies jest duży, waży ok 40 kg, nie jest też już młody /ma 10 lat/ ale jest dla mnie jak członek rodziny więc nie zdecyduję się go uśpić, bo jest całkowicie zdrowy i w świetnej kondycji. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 hexa a co mowi lekarz weterynarii?czy moze leciec pies w luku bazowym mnie jedno interesuje ze duzo sie pisze o psach -ludziach ze sa zapraszani-pomoc jest udzielana i szanowani a ja znam cos innego-przeciwnego i ciekawy jestem jak wtedy takie cos nazwac.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.