kawokado Napisano 4 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2009 moze to bardzo głupie pytanie, ale gdzie na wizie znajduje się numer wizowy? to ten czerwony czy ten z przekreslonymi zerami? i jezeli ten drugi to dlaczego niektore zera są przekreślone a inne nie? bardzo proszę o szybką odpowiedź
ct84 Napisano 5 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2009 numer wizy - to numer w kolorze czerwonym.
Nick Napisano 5 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2009 moze to bardzo głupie pytanie, ale gdzie na wizie znajduje się numer wizowy? to ten czerwony czy ten z przekreslonymi zerami? i jezeli ten drugi to dlaczego niektore zera są przekreślone a inne nie? bardzo proszę o szybką odpowiedź jedne sa przekreslone a inne nie po to by odroznic liczbe "0" (zero) od litery "O" (samogloski) Numer wizy to "Control Number"
kawokado Napisano 5 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2009 heh dwie odpowiedzie i kazda inna teraz już nic nie rozumiem... skoro sa przekreślone w celu odroznienia ich od O (samogloski) to czemu nie ma tam innych liter? nie mam pojecia co wpisać w tych dokumentach
ct84 Napisano 5 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2009 uwierz mi, ze numer wizy czyli inaczej Visa Number to jest numer w kolorze czerwonym!!!! a nie jakis control number, bo to nie jest numer wizy!!!! z reszta na forum jest pelno tego rodzaju pytan o numer wizy - sama kiedys nie wiedzialam, ale dzieki forum i zyczliwym osobom teraz juz wiem!!!!
kawokado Napisano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2009 dzieki w takim razie wpisze ten czerwony
sly6 Napisano 6 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2009 tutaj masz to pokazane: http://www.immihelp.com/visas/sample-usa-n...grant-visa.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.