kawokado Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 moze to bardzo głupie pytanie, ale gdzie na wizie znajduje się numer wizowy? to ten czerwony czy ten z przekreslonymi zerami? i jezeli ten drugi to dlaczego niektore zera są przekreślone a inne nie? bardzo proszę o szybką odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
ct84 Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 numer wizy - to numer w kolorze czerwonym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 moze to bardzo głupie pytanie, ale gdzie na wizie znajduje się numer wizowy? to ten czerwony czy ten z przekreslonymi zerami? i jezeli ten drugi to dlaczego niektore zera są przekreślone a inne nie? bardzo proszę o szybką odpowiedź jedne sa przekreslone a inne nie po to by odroznic liczbe "0" (zero) od litery "O" (samogloski) Numer wizy to "Control Number" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kawokado Posted November 5, 2009 Author Report Share Posted November 5, 2009 heh dwie odpowiedzie i kazda inna teraz już nic nie rozumiem... skoro sa przekreślone w celu odroznienia ich od O (samogloski) to czemu nie ma tam innych liter? nie mam pojecia co wpisać w tych dokumentach Link to comment Share on other sites More sharing options...
ct84 Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 uwierz mi, ze numer wizy czyli inaczej Visa Number to jest numer w kolorze czerwonym!!!! a nie jakis control number, bo to nie jest numer wizy!!!! z reszta na forum jest pelno tego rodzaju pytan o numer wizy - sama kiedys nie wiedzialam, ale dzieki forum i zyczliwym osobom teraz juz wiem!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kawokado Posted November 6, 2009 Author Report Share Posted November 6, 2009 dzieki w takim razie wpisze ten czerwony Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 tutaj masz to pokazane: http://www.immihelp.com/visas/sample-usa-n...grant-visa.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.