Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna- Potrzebuję Pomocy, Jeśli Jest Kto Moze Mi Doradzic Naprawde Prosze O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 29
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

każdy może się pomylić :) dzwoniłam umówiłam się na poniedziałek , pytałam sie tej Pani ktora mnie umawiała czy brać jakieś zaświadczenie ,że jestem studentką powiedziała,że nie. to jak w końcu mam brać takie zaświadczenie czy nie jak myślicie jak będzie lepiej ??

Napisano

masz wziasc ds 156...druk dhl,oplate za wize i paszport

co do reszty to legitymacje studencka.indeks bo czasami prosza i po tym widac ze sie uczysz i ze jestes studentka...dodatkowo mozna wziasc takie zaswiadczenie ale to jako dodatek

Napisano

ten druk ds156 mozna wydrukowac na zwyklej kartce a4 ? czy są jakies wymogi .

hmm no sama niewiem czy brac te zaswiadczenie czy nie bo do szkoly mam 120 km i niechce bez potrzeby tyle km robic ...

Napisano

a to dobrze ze wystarczy a4 :)

Ok tak zrobie :) .

Mam heh jeszcze jedno pytanie

W formularzu wpisuję adres w ktorym się zatrzymam w USA . A w moim przypadku zatrzymam się napewno w kilku miejscach min. Trentonie , Chicago ( oczywiscie jesli dostanę wizę :) ) moje pytanie jest takie czy ma to znaczenie czy wpiszę kogos z rodziny w adresie czy mogę pisac rowie dobrze ktoregos ze znajomych ?? czy konsul bierze to pod uwagę i czy ma to jakies znaczenie??

z gory dzieki za pomoc :)

Napisano

obojetnie oni tam nie patrzyli na to gdzie ta moja rodzina jest tylko jakie mam wiezy itd np jechalam do chrzestnej to im powiedzialam gdzie co i jak potem do kuzynki i tez pytali sie na jak dlugo (oczywiscie adres jej wpisalam) a mieszkalam u jednej ciotki potem u drugiej albo w hotelu bo przeciez jak jedziesz zwiedzac to nie siedzisz w jednym miejscu co nie?chyba oni to wiedza

Napisano

ewelina to nie jest takie pewne ze jak jedziesz do kogos to bedziesz zwiedzac i jezdzic,,znam takie osoby ze siedzialy w 1 miejscu lub tez objechaly 2-3 ulice i tyle..bo takie jest zycie

Jesli ktos pisze ze jedzie do znajomych a potem mowi ze bedzie tez u rodziny to moze zachodzic podejrzenie dlaczego tego adesu nie wpisal-rodziny,,w wielu przypdakach podaje sie adres rodziny nawet jesli sie tam jest 1 -2 dni a potem sie jedzie do znajomych

trzeba o tym pamietac aby sie nie potrzebnie wkopac w jakies wyjasnienia ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...