pawel2611_del Napisano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam Chciałem się zapytać jak to już wyglada w srodku ? Powiedzmy ze mam swoj numerek i podchodze do okienka gdzie jest np John(konsul) i co.... Kto zaczyna rozmowe? Jakies druki odrazu mu pod nos dac czy jak ? (umowe o prace itp.) Ktos napisze w paru zdaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anarion Napisano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Podchodzisz do okienka, mówisz "dzień dobry" uśmiechając się szeroko, a reszta już toczy się dalej sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danik Napisano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 i nie podkładaj mu żadnych papierków ani zaświadczeń jeśli cię o to nie poprosi, po prostu odpowiadasz na pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2611_del Napisano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzięki za odpowiedz ! Juz listem leci do mnie zaproszenie z USA wiec bede pisal co i jak u mnie poszlo, mam nadzieje ze dostane wize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2611_del Napisano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Aha jeszcze jedno.... DS-156 mozna wypelnic w jezyku angielskim i polskim..... ale jak otwieram formularz na gorze na czerwono pisze aby wypelnic w jezyku angielskim.. .jak to jest w koncu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rademedes Napisano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 tez to zauwazylem, ale nie spotkalem sie jeszcze z przypadkiem, zeby komus wniosek odrzucili bo mial go wypelnionego w jezyku polskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 pawel masz wybor ,,wypenlniasz albo po polsku albo tez po angielsku,,wazne aby nie uzywac polskich znakow i o tym pamietaj przy ds 156 a mi zaproszenie nie jest wymagane i nie pomaga w dostaniu wizy jak lecisz jako turysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2611_del Napisano 14 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ok, a ds-156 oraz druk DHL wypelnic po polsku ? Chodzi mi czy w druku DHL mozna uzywac polskie znaki ę ł ś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hciuku Napisano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Formularz DHL normalnie piszesz po polski z polskimi znakami tylko ze nie wypelniasz go na komputerze .. po wydrukowaniu recznie trzeba wypełnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dhl--ds 157 uzywac juz mozna polskich liter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.