PrzemekX Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Czy podczas starania się o wizę, może to zrobić mój prawnik, czy muszę wszystko zrobić osobiście ? wyczytałem na stornie ambasady, że w kolejce musze stać 2 godziny, na codzień jestem dość zajęty (firma) i nie mam czasu na wyczekiwanie w kolejce Link to comment Share on other sites More sharing options...
donata771 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Osoba starajaca sie o wize musi przyjsc osobiscie.Nie ma innej mozliwosci. Cala procedura na miejscu moze zajac pol godziny lecz niestety czasem bywa 2 godziny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 jak dobrze pujdzie to po 30 min juz wyjdziesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
grodek Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Czy podczas starania się o wizę, może to zrobić mój prawnik, czy muszę wszystko zrobić osobiście ? wyczytałem na stornie ambasady, że w kolejce musze stać 2 godziny, na codzień jestem dość zajęty (firma) i nie mam czasu na wyczekiwanie w kolejce No to nie stój. Przecież nikt cię do pójścia po wizę nie zmusza. Nie żebym lubił stać jak cielę we wszystkich kolejkach, ale takie teksty trochę mi ciśnienie podnoszą. Po drugie, tak naprawdę jeżeli nie trafi się na pechowy dzień to można z wizą lub bez wyjść z konsulatu już ok. godziny 9.30-10 rano. Taki zajęty jesteś, a siedzieć na forum w środę o 8.35 rano możesz? Firma nie padnie w tym czasie? Pracowników nie trzeba nadzorować? Jak ktoś nie jest w stanie znaleźć 2 godzin czasu to znaczy, że guzik z niego a nie menadżer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmurawsk Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Czy podczas starania się o wizę, może to zrobić mój prawnik, czy muszę wszystko zrobić osobiście ? wyczytałem na stornie ambasady, że w kolejce musze stać 2 godziny, na codzień jestem dość zajęty (firma) i nie mam czasu na wyczekiwanie w kolejce Po co Ci wiza jak i tak nie będziesz miał czasu wyjechać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.