Skocz do zawartości

Ropoczete Przygotowania Do Aplikacji Na Skilled Worker

wingsofmaybe7777

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Caly czas jestem w trakcie przygotowywania aplikacji, ktora planuje wyslac pod koniec lutego. Mam kilka pytan i prosze o pomoc. Posiadam Bachelors in Management, czy mam wysylac wraz z aplikacja tylko kopie dyplomu czy rowniez transcript? Doswadcznie mam 3-letnie, swiadectwo pracy jest przetlumaczone przez przysieglego tlumacza, czy mam to jeszcze potwierdzac notarialnie? Co do doswiadczenia to czy mam isc do mojego pracodawcy, u ktorego pracowalam 8 lat temu, aby wystawil mi jeszcze liste z zakresem moich obowiazkow jakie wykonywalam?

Posiadam rowniez IELTS i wlasnie wyslalam do FBI o potwierdenie niekaralnosci, na ten dokument czeka sie okolo 2 miesiecy wiec nie moge wyslac wczesniej aplikacji na skilled worker. Wyciag z konta posiadam.

Spis moich dokumentow:

1. Dyplom ze studiow

2. Swiadectwo pracy przetlumaczone na ang

3 Ielts

4 Wyciag z konta

5 Zaswiadcznie o niekaralnosci

Czy jesczze brakuje mi czegos?

Prosze o podpowiedz.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ja wysylalem dyplom i transkrypt (czy tez "Suplement do dyplomu" wydawany przez uczelnie) na szczescie uczelnia wydala mi dyplom i suplement po angielsku, wiec tylko zrobilem kopie

w swoich przygotowaniach kierowalem sie taka zasada, zeby wyslac jak najwiecej dokumentow potwierdzajacych wyksztalcenie i doswiadczenie zawodowe ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...