wingsofmaybe7777 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2009 Witam, Caly czas jestem w trakcie przygotowywania aplikacji, ktora planuje wyslac pod koniec lutego. Mam kilka pytan i prosze o pomoc. Posiadam Bachelors in Management, czy mam wysylac wraz z aplikacja tylko kopie dyplomu czy rowniez transcript? Doswadcznie mam 3-letnie, swiadectwo pracy jest przetlumaczone przez przysieglego tlumacza, czy mam to jeszcze potwierdzac notarialnie? Co do doswiadczenia to czy mam isc do mojego pracodawcy, u ktorego pracowalam 8 lat temu, aby wystawil mi jeszcze liste z zakresem moich obowiazkow jakie wykonywalam? Posiadam rowniez IELTS i wlasnie wyslalam do FBI o potwierdenie niekaralnosci, na ten dokument czeka sie okolo 2 miesiecy wiec nie moge wyslac wczesniej aplikacji na skilled worker. Wyciag z konta posiadam. Spis moich dokumentow: 1. Dyplom ze studiow 2. Swiadectwo pracy przetlumaczone na ang 3 Ielts 4 Wyciag z konta 5 Zaswiadcznie o niekaralnosci Czy jesczze brakuje mi czegos? Prosze o podpowiedz. Pozdrawiam.
sly6 Napisano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2009 masz na stronie cic napisane co musisz jeszcze miec...wyslac
Rademedes Napisano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2009 ja wysylalem dyplom i transkrypt (czy tez "Suplement do dyplomu" wydawany przez uczelnie) na szczescie uczelnia wydala mi dyplom i suplement po angielsku, wiec tylko zrobilem kopie w swoich przygotowaniach kierowalem sie taka zasada, zeby wyslac jak najwiecej dokumentow potwierdzajacych wyksztalcenie i doswiadczenie zawodowe ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.