lukikrk Napisano 30 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2009 Witam wszystkich Myślę aby w przyszłym roku pojechać do stanów na w&t. Studia skończyłem w marcu 2009 lecz jeszcze się nie obroniłem przypuszczam że uda mi się to w grudniu, bądź na początku przyszłego roku. Czy w takim wypadku mam jakiekolwiek szanse na w&t? Słyszałem że po zakończeniu studiów istnieje możliwość wyjazdu. Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam
Leonti Napisano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2009 Też mam dokładnie taką samą sytuację - studia ukończone wiosną, obrona za 3 tygodnie (czyli w grudniu). I jeszcze mam dodatkowe pytanie - czy jeśli zaczne inne studia w styczniu - czy będę mógł wyjechać latem na W&T? Leonti
Kris84 Napisano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2009 Hmm... szkoła policealna przychodzi mi do głowy. Przechodziłem przez to w tym roku. Po szczegóły zapraszam na priv.
maciek_wlo Napisano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2009 Kris84 mozesz powiedziec cos na temat szkoły policealnej mam zamiar wybrac sie na WAT w 2010r. Zamierzam zapisac sie do owej szkoły od 2 sem i pytanie jest następujące czy dostane wize? Zdaje sobie sprawe ze odpowiedz na to pyt bedzie trudne ale jak mozesz to napisz jak przez to przechodziłeś. Dzięki i pozdro
corleone Napisano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2010 Witam. Czy wie ktoś jak to dokładnie teraz wygląda? Bo podobno regulamin się zliberalizował ostatnio... Czy faktycznie trzeba być studentem/mieć zaliczony semestr? Nie wystarczy tylko bycie zapisanym na uczelnie, bez zaliczonego nawet pierwszego semestru?
Miss Chili Napisano 21 Maja 2010 Zgłoś Napisano 21 Maja 2010 Witam, Chciałam ponowic pytanie, czy wystarczy np. zaświadczenie i legitymacja ze szkoły policealnej by móc wyjechac na Worka?? Jeśli ktoś oreintuje sie w tej sprawie. Prosze o informacje. Pozdrawiam
sly6 Napisano 21 Maja 2010 Zgłoś Napisano 21 Maja 2010 w biurze work i travel tego nie wiedza ? bo chyba tam powinni to wiedziec a jak nie to pozostaje wyslac zapytanie do Ambasady
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.