lukikrk Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Witam wszystkich Myślę aby w przyszłym roku pojechać do stanów na w&t. Studia skończyłem w marcu 2009 lecz jeszcze się nie obroniłem przypuszczam że uda mi się to w grudniu, bądź na początku przyszłego roku. Czy w takim wypadku mam jakiekolwiek szanse na w&t? Słyszałem że po zakończeniu studiów istnieje możliwość wyjazdu. Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonti Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Też mam dokładnie taką samą sytuację - studia ukończone wiosną, obrona za 3 tygodnie (czyli w grudniu). I jeszcze mam dodatkowe pytanie - czy jeśli zaczne inne studia w styczniu - czy będę mógł wyjechać latem na W&T? Leonti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris84 Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Hmm... szkoła policealna przychodzi mi do głowy. Przechodziłem przez to w tym roku. Po szczegóły zapraszam na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek_wlo Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Kris84 mozesz powiedziec cos na temat szkoły policealnej mam zamiar wybrac sie na WAT w 2010r. Zamierzam zapisac sie do owej szkoły od 2 sem i pytanie jest następujące czy dostane wize? Zdaje sobie sprawe ze odpowiedz na to pyt bedzie trudne ale jak mozesz to napisz jak przez to przechodziłeś. Dzięki i pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
corleone Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Witam. Czy wie ktoś jak to dokładnie teraz wygląda? Bo podobno regulamin się zliberalizował ostatnio... Czy faktycznie trzeba być studentem/mieć zaliczony semestr? Nie wystarczy tylko bycie zapisanym na uczelnie, bez zaliczonego nawet pierwszego semestru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miss Chili Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Witam, Chciałam ponowic pytanie, czy wystarczy np. zaświadczenie i legitymacja ze szkoły policealnej by móc wyjechac na Worka?? Jeśli ktoś oreintuje sie w tej sprawie. Prosze o informacje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 w biurze work i travel tego nie wiedza ? bo chyba tam powinni to wiedziec a jak nie to pozostaje wyslac zapytanie do Ambasady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.