Skocz do zawartości

Kupno Dokumentów...

eminem91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po pierwsze nie przejdzie tam gdzie jest kontrola elektroniczna i odciski palców (np. lotniska). Faktycznie na granicy z Meksykiem nigdy mi nie sprawdzali dokładnie GC, po prostu rzut okiem i tyle, zatem fałszywa karta może tutaj zadziałać.

Napisano

nie wiem jak to dokładnie działa, ale na bank GC sprzedają na ukraine.. i nie wygląda, żeby były one całkiem podrabiane.. moja znajoma opowiadała mi swoją historię (ukrainka) - zgłaszasz się do jakiś gości (tacy chyba pseudo mafiozi) oni Ci załatwiają jakimś cudem GC lecisz do stanów (ona bez problemu przeszła całą kontrolę, a wleciała jakieś 1,5 roku temu) i potem musisz odpracować dla nich 15 tys $ (chociaż podobno stawka poszła w góre od tego czasu). mówiła mi, że jak im nie wpłaca na czas rat to ją szantażują, że się "zaopiekują" jej rodziną (ma męża i chorego synka).

gdyby ona osobiście przez to nie przechodzila w życiu bym w tą historię nie uwierzyła..zastanawia mnie tylko jaki ci mafiozi kombinują legalne GC.. czyżby jakaś korupcja..

Napisano

Jesli jest zapotrzebowanie i kasa...

znajdzie sie i towar

Kilka tygodni temu w Toronto zlikwidowana taka mafijna na szeroka skale produkcje dokumentow.

Ja osobiscie nie polecam takiego rodzaju wjazdu

wrecz przeciwnie!

Napisano

ppp1 a nie pytasz sie ile mozna dostac lat za takie cos?

to jest przestepstwo federalne poslugiwanie sie nawet prawdziwymi danymi w falszywych dokumentach a wtedy siedzi sie w wiezieniu i wylot do Polski bez prawa powrotu

kiedys w cnbc biznes bylo mowione o pieniadzach falszywych i sa takie podrobki ze tylko nie ktore osoby na tym sie poznaja lub tez w NBP po kontroli..i tak samo jest z dokumentami

ale nie radze nikomu wpasc ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...