Skocz do zawartości

Mam bilet! I ma az 5 kartek !!???

wiola

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wiola a ty jaki masz numer lotu?>LH 440 Frankfurt-Houston

bo jest strona lotniska we Frankfurcie i pisza gdzie przylecial dany samolot ,jakie wyjscie i z jakiego gate bedzie lecial ........

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

dziekuje :lol:

Tego tez sie doszperalam :!: 8)

Teraz probuje odnalezc strone gdzie widzialam instrukcje "Jak czytac bilet lotniczy " I za choinke nie moge :oops: a nie zapisalam tej stronki nigdzie :cry:

Dziekuje raz jeszcze

Wiola

Napisano

a prosze bardzo,a na tej stronce masz podane jak odlatuja samoloty i jak wstaniesz z rana to zobaczysz swoj samolot o ktorej ma odlot i z ktorego gate i czy jest opozniony Frankfurt-Houston...

http://www1.frankfurt-airport.com/cms/defa..._departures.htm

a tutaj o ktorej przylecial samolot z warszawy i na ktory gate :

http://www1.frankfurt-airport.com/cms/defa...ht_arrivals.htm

Napisano
dziekuje :lol:

Tego tez sie doszperalam  :!:  8)  

Teraz probuje odnalezc strone gdzie widzialam instrukcje "Jak czytac bilet lotniczy " I za choinke nie moge  :oops: a nie zapisalam tej stronki nigdzie  :cry:  

Dziekuje raz jeszcze

Wiola

ta instrukcja jest np na samoloty.onet.pl

ale to sie nie odnosi do wszystkich biletow, bo oprocz tych "kolorowych bibulek", linie lotnicze i coraz wiecej agencji turystycznych wydaje takie na sztywnym papierze (identyczne jak karty pokladowe) - one sa duzo latwiejsze do czytania dla "nowicjuszy" i tam raczej nie trzeba juz zadnych instrukcji ;-)

Napisano

Dzieki Santa... ale to nie bylo na onecie. Choreka nie zapisalam. To bylo tanie latanie czy cos takiego :?: Niewazne. Ja mam wlasnie sztywny bilecik i byc moze jest on prosty dla nowicjuszy, ale ja nie rozumiem tych znaczkow i symboli, wiec jestem mniej niz nowicjusz .... :lol: tzn nie moge doczytac w jakich tabelkach sa i czego dotycza bo sa na nich wydrukowane :?

A ja tak nie lubie niewiedziec :twisted:

Ale najwazniejsze wiem !! Wiec dziekuje.

Sly.... te stronki sa bardzo po angielsku 8) ale dziekuje

Pozdrawiam

Wiola

Napisano

Sly dopiero teraz skojarzylam o czym piszesz....gdy wstane rano....ja nie wstane, ja jade cala noc do tej Wawy! Moja podroz zaczyna sie dzien wczesniej o 19 i bedzie trwac 25 godzin!!! ;/

Wiola

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...