Bozka Napisano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2005 Dzięki Fiendix Trochę to zakręcone... :smt013 Chodzi mi o to, czy jest jakaś możliwość obejścia tego Emakpolu (opinie o nich są nienajlepsze) , lub zamiany na jakieś inne biuro. Boję się że jak wpłącę pieniądze to wszystko stanie w miejscu, a Emakpol zacznie kręcić i przedłużać (tak piszą ludzie na forum) Przypomnę tylko, że oferta pracy jest z DEE
Chomik Napisano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2005 Dzięki FiendixTrochę to zakręcone... :smt013 Chodzi mi o to, czy jest jakaś możliwość obejścia tego Emakpolu (opinie o nich są nienajlepsze) , lub zamiany na jakieś inne biuro. Boję się że jak wpłącę pieniądze to wszystko stanie w miejscu, a Emakopol zacznie kręcić i przedłużać (tak piszą ludzie na forum) Przypomnę tylko, że oferta pracy jest z DEE Bozko, 1. O jakim programie mowisz? 2. Emakopol bardzo udanie wyslal w tym roku wiele osob na H2B, opinie zatem nalezy troche zweryfikowac.
Bozka Napisano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2005 Bozko,1. O jakim programie mowisz? 2. Emakopol bardzo udanie wyslal w tym roku wiele osob na H2B, opinie zatem nalezy troche zweryfikowac. ad 1. Mówię o internshipie ad 2. No to trochę ich notowania poszły do góry, ale strach, że zaczną kręcić pozostaje:)
Flame of Udun Napisano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2005 Dzięki FiendixTrochę to zakręcone... :smt013 Chodzi mi o to, czy jest jakaś możliwość obejścia tego Emakpolu (opinie o nich są nienajlepsze) , lub zamiany na jakieś inne biuro. Boję się że jak wpłącę pieniądze to wszystko stanie w miejscu, a Emakpol zacznie kręcić i przedłużać (tak piszą ludzie na forum) Przypomnę tylko, że oferta pracy jest z DEE Zapytaj sie w BTC - jesli oni wspolpracuja z DEE to nie powinno byc problemów... F
Flame of Udun Napisano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2005 [Bozko, 1. O jakim programie mowisz? 2. Emakopol bardzo udanie wyslal w tym roku wiele osob na H2B, opinie zatem nalezy troche zweryfikowac. Z tego co wiem to w tym roku mieli tylko drobne opoznienia wiec rzeczywiscie jest lepiej - jednak w poprzednich latach co roku mieli problem - wiec dopiero po sezonie bedzie mozna weryfikowac opinie o nich... F PS co jest z tym wyjazdem do uk na dluzej? otwierasz własny biznes ;D
Flame of Udun Napisano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2005 co to jest to BTC?? business travel club - www.stany.pl F
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.