Skocz do zawartości

Pytanka...

mili

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam pytanie czysto teoretyczna.... czy jeśli moja siostra miała by zieloną karte to ja mogę być przez nią sponsorowana czy to tylko najbliższa rodzina...

Napisano

jak siostra bedzie miec obywatelstwo usa wtedy moze zlozyc papiery na ciebie...a okres oczekiwania jest 13-15 lat abys mogl wjechac na pobyt staly

co innego rodzice ale o tym poczytasz na forum

Napisano

praca na czarno odpade... jeszcze jedno tak aby się upewnić... najbliższe loteria będzie w 2012 bo w 2010 Polska nie bieże udziału... a jak myślisz jest szansa aby w 2012 brała udział?

Napisano

nastepna bedzie w 2010 roku jesli bedzie,,a czy Polacy beda brac udzial to sie zobaczy na jesieni 2010 roku...bo teraz byla na dv 2011

Ona bedzie miec nazwe dv-2012

Polska nie brala udzialu w tym roku --dv 2011...ale masz racje ze dv 2010 tez nie brala

ps a wiesz jakie sa warunki uczestnictwa?

Napisano

to będe składać na dv 2012 , rejestracje są od 30 grudnia 2010? a szkołe ukończe dopiero majem 2011 więc moge składać na dv2012

kiedy będą od mnie wymagać pokazywania papierów- chodzi o wykształcenie

Napisano

kiedy będą od mnie wymagać pokazywania papierów- chodzi o wykształcenie

najpierw sie rejestrujesz na stronie rzadowej-masz juz podana strone www

i jak Cie wylosuja i przysla list ze wygralas wtedy bedziesz musiala odeslac dokumenty i formularze ,,nie wiem czy na tym etapie bedziesz musiala pokazac dokumenty czy tez w Ambasadzie

nie radze zwlekac z odeslaniem dokumentow bo wiecej osob losuja niz jest wiz do wydania...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...