sly6 Napisano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2010 gosia mozesz isc jeszcze raz po wize ale najpierw niech Twoj kuzyn napisz do Kongresmena swojego,do Ambasady dlaczego nie dostalas wizy i moze cos innego wyjdzie ..I po odpowiedzi idz po wize
gosia1094 Napisano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2010 tyle masz lat, a nie wiesz, ze z pozycji petenta nie podejmuje sie gierek. Masz rację ale ja myślę że mimo to takie traktowanie ludzi jest nie w porządku .Pan konsul nie chciał mi dać wizy to nie dał, ale nie musiał mnie traktować jak kogoś kto chce nie legalnie zostać w USA .Mam dosyć egzotyki w Anglii .Chciałam tylko odwiedzić znajomych i pozwiedzać .Mam 47 lat ,stała pracę w Anglii i funciaki .Zarobki w miarę dobre ,ubezpieczenie .Po co miałabym zostawać w USA ? Nie zapytał mnie czy mam na przykład dom w Polsce .Nic tylko pytał kilka razy z kim zostawiłam 14 letnia córkę w Anglii.Nie słuchał jak mówiłam ,ze ma 24 lata .No może nie wierzył ,ze mam takie dorosłe dziecko ........w takim razie muszę mu podziękować za komplement )))))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.