Aggie_pl Napisano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2010 Witam, ciesze się że ktoś zapytał o te podstawowe sprawy, ja sie chyba troche bałam Mam jeszcze jedno małe pytanie ale najpierw opis sytuacji: byłam w stanach już dwa razy ale nigdy na turystycznej. Teraz planuje jechać z ojcem (nigdy w usa nie był nigdy nie występował o wize) i pokazać mu stany. Na stronie internetowej ambasady jest informacja że rodziny ubiegające sie o wizę turystyczną mogą stawić się wspólnie do konsula. Czy ktos orientuje się czy możliwe jest to dla ojca i pełnoletniej córki??
sly6 Napisano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2010 jest takie cos mozliwe,,i dobrze jest napisane na stronie Ambasady,,umawiacie sie razem ale dobrze poczytaj o oplacie za wize oraz odruku dhl jakma byc oraz ods 156 i ds 157 czy majac wypchany portfel mozna nie dostac wizy?oczywiscie ze tak jak bedzie widac ze z tym portfelem cos nie jest tak,,ze niby ma sie kase ale nie widac tego po rozmowie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.