qazxsw282 Napisano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2010 Witam chcialam sie dowiedziec co jest tansze w w usa niz w polsce ? nie chodzi mi o bardzo duze zeczy tylko moga byc srednie tylko zeby bylo tansze niz w polsce.
sly6 Napisano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2010 piszemy tylko 1 post na forum a co ma byc tansze?zalezy od zarobkow ,i jak stoi dolar?
qazxsw282 Napisano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2010 dolar stoi 2,80 zl. chodzi mi o to ze chce otworzyc firme handlowa i chce kupowac zeczy w usa za nizsza cene niz sa w polsce.
sly6 Napisano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2010 to moze zacznij od tego gdzie chcesz sprzedawac,w sklepie-na necie?oraz jak kto bedzie z clem,vatem bo jak Cie zlapia na klamstwie to sie okaze ze bedzie trzeba do interesu doplacic niz zarobic...
pawel1 Napisano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2010 duzo tansze niz w Polsce sa markowe: ubrania sprzet sportowy elektronika perfumy
david7211 Napisano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2010 Witam chcialam sie dowiedziec co jest tansze w w usa niz w polsce ? nie chodzi mi o bardzo duze zeczy tylko moga byc srednie tylko zeby bylo tansze niz w polsce. W USA droższy jest chleb, mleko, cebula i ziemniaki, reszta jest tańsza.
Bud Light Napisano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2010 Amen, david7211 ma absolutnie racje.
VeNoN Napisano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2010 Witam ! Może zainwestujesz w ubrania ? W usa są stosunkowe tanie na allegro je będziesz sprzedawał i zawsze jakiś grosz wpadnie... Komórki , laptopy itp to też możesz sprowadzać , obadaj ogólnie jak jest popyt na daną rzecz na allegro itp
Saka Napisano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2010 Trzeba pamietac, ze allegro jest zalane podrabianymi perfumami i ciuchami. Ceny takich ciuchow, perfum sa podobne do cen w USA, a na internecie nie sposob rozroznic co jest oryginalem, a co nie jest, bo niektorzy nawet i karteczki z cenami podrabiaja na amerykanskie, aby sie uwierzytelnic. Laptopy sa ok, ale ceny znowu sie dosc mocno zrownaly, a do amerykanskich trzeba doliczyc podatki (laptop za 800$ to ok 130$ cla), poza tym polacy nie zwracaja uwagi czy to jest sprzet markowy czy tez ciut gorszy. Z telefonami nie mam zbytnio pojecia, ale ten bum sie powoli konczy. Aby robic pieniadze trzeba znalezc cos unikalnego, cos nowego, bo na podanych przykladach to zarobisz drobne, przynajmniej tak mi sie wydaje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.