mini80 Napisano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2010 Czy ktos z Was orientuje sie jak mam zmienic termin powrotu u przewoznika LOT ? Bilet powrotny wykupilam w Polsce na miesiac ale jest szansa pozwiedzac Stany i chce zostac jeszcze miesiac . Problem w tym, ze musze zmienic rezerwacje (termin powrotny). Jak mam sie do tego zabrac? Jestem zielona, prosze pomozcie Od czego zaczac?
Saka Napisano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2010 Najlepiej zadzwonic na infolinie i sie wszystkeigo dowiedziec, bo czasami cena moze byc wysoka. Jak kiedys chcialem przebukowac bilet w Continental Airlines to chcieli 450$, a bilet kosztowal 650$. hehe Zapewne LOT takze ma rozne taryfy i w zaleznosci jaki masz bilet taki jest koszt zmiany daty, a jak juz sie dowiesz wszytskiego to podajesz numer karty itd i tyle, a jak nie chcesz karta to mozna na lotnisku zaplacic, przynajmniej 4 lata temu kumpel tak placil.
Joanna30 Napisano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2010 Zależy jakie masz restrykcje na bilecie. Zwykle im taniej się kupuje bilet, tym większe są restrykcje. Nejlepiej będzie jednak zadzwonić na infolinie. Tam wszystko Ci powiedzą.
danik Napisano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2010 jak jesteś w NY lub Chicago to możesz podjechać do biura LOTu co do opłaty, ja np. z moim biletem, koszt zmiany terminu wynosił 190zł w kraju, a w USA 100$
paprak Napisano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2010 jak jesteś w NY lub Chicago to możesz podjechać do biura LOTu co do opłaty, ja np. z moim biletem, koszt zmiany terminu wynosił 190zł w kraju, a w USA 100$ Zadzwon do jakiejs agencji w NY (jesli tam jestes), na Brooklynie i przebukuj. To pewnie wyniesie 100USD jak kolega wyzej wspomnial.
mini80 Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2010 Dziekuje Wam za wypowiedzi i podpowiedzi Podjade do biura Lotu i wszystkiego sie dowiem. Co prawda bardziej mi pasuje zaplacic w zl. niz w $. Ale coz, zobaczymy jak bedzie
sly6 Napisano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2010 mini oplate wniesiesz w dolarach chyba ze ktos z Polski oplaci takie cos...
sly6 Napisano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2010 mini oplate wniesiesz w dolarach chyba ze ktos z Polski oplaci takie cos...
mini80 Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2010 sly6 wiem, ze w zielonych place tutaj na miejscu. Tylko, ze wlasnie ta opcja z zaplata w PL jest dla mnie lepsza
mini80 Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2010 Jeszcze jedno pytanko: czy zna ktos z Was numer na infolinie do Lotu w Chicago? Bo albo mam zly numeros albo jaja sobie robia z tym czekaniem na rozmowe z konsultantem I jeszcze jedno (przepraszam za nadmiar pytan) Orientujecie sie moze czy voucher obowiazuje na bilecie powrotnym? Slyszalam, ze bilet jest jeszcze wazny przez rok, tak wiec moze oplaca sie wykupic ten voucher
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.