gal Napisano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2010 i zaloze sie ze jestes lewica i tak jak wiekszosc z nich wszystko oszacowujesz najlepiej
katlia Napisano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2010 i zaloze sie ze jestes lewicai tak jak wiekszosc z nich wszystko oszacowujesz najlepiej ???????????????????????
Sebastian Napisano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2010 katlia uwazaj ,bo na tym forum za swoje poglady bedziesz zaraz komunista
Jim Beam Napisano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2010 Ja tylko mieszkam tu 40 lat, mam wyzsze wyksztalcenie zwiazane z nasza tematyka, bylam w Bostonie we wtorek, w przyszlym tygodniu bede w Washingtonie, pracuje czesciowo z firma politycznie/lobbingowa [...] a kogo to obchodzi? Ten watek nie jest o tobie. Ja przyjechalem 3 tygodnie temu, jestem niepismiennym drwalem bez szkol a w zeszly wtorek bylem na polowaniu z moim psem. Dodatkowo cale to doswiadczenie i wiedza nie pomogly ci w napisaniu krotko dlaczego twoim zdaniem w Massachusetts wygral S. Brown. Potrafisz to zrobic bez odsylania do "racjonalnej prasy"? i nie bierz tego wszystkiego tak na powaznie, to tylko forum internetowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.