Skocz do zawartości

Ile Zarabia Hydraulik W New York?

jarecki_s

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Interesują mnie zarobki hydraulika w New York. Mam możliwość pójść właśnie do takiej pracy, najpierw jako pomocnik - uczyć sie wszystkigo od podstaw bo zielonego pojecia na ten temat nie mam. Niestety nie mam papierów więc jakiekolwiek licencje w przyszłości odpadają.

Czy orientuje się może ktoś ile można zarobić jako hydraulik bez papierów?? I ile się na początku zarabia przy przyuczaniu, Jest to dla mnie ważne, ponieważ rozeznania nie mam, a przede mną negocjacja tego ile mi da na początek, a wiadomo że sie nie chce dać zrobić w .....

Jeżeli byłby mi ktoś wstanie naświetlić choćby trochę tą sprawę będę wdzięczny.

Pozdrawiam

Napisano

to albo chcesz sie nauczyc albo tez zarobic bo czasami trzeba zgiac kark i zgodzic sie nawet na pare dolarow (aby starczylo na jedzenie)aby sie czegos nauczyc bo nikt Ci nie da np stawki 20 dol na godz jak nic nie umiesz i sie bedziesz uczyc dopiero

i musisz uzgodnic co ile Ci bedzie ktos placic,,jesli bedzie co tydzien to tak ma byc.

Napisano

Zalezy jaki hudraulik, to jest pojecie bardzo wzgledne.

Zwlaszcza ze przepisy jak i hydraulika bardzo sie zmienia, szczegolnie w miesci NYC

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...