Skocz do zawartości

Czy To Mozliwe Zeby Bilet Był Aż Tak Tani?

...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
SCREEN

Na stronie internetowej uflycheap znalazłem bilet z Warszawy do Bostonu za Kwotę 410$ z tego co pisze bilet jest w obie strony.

Otóz moje pytanie: Czy mozliwa jest taka cena za bilet?

Kluczowymi słowami są "+ taxes and fees" w lewym, górnym rogu ekranu, obok ceny. Trudno przeoczyć.

Napisano
Kluczowymi słowami są "+ taxes and fees" w lewym, górnym rogu ekranu, obok ceny. Trudno przeoczyć.

Ja w zeszłym roku leciałem z Warszawy do Bostonu za 468$. Leciałem British Airways, bez żadnych dodatkowych opłat, bilet kupiłem na expedia.com:)

Napisano
Ja w zeszłym roku leciałem z Warszawy do Bostonu za 468$. Leciałem British Airways, bez żadnych dodatkowych opłat, bilet kupiłem na expedia.com:)

No i git.

Napisano

mozna leciec i za 300 euro ale jak na bilecie beda duze restrykcje lub tez bilet bedzie wazny na 30-45 dni to czy wtedy cena jest atrakcyjna?niech kazy sobie odpowie co mu odpowiada :)

Napisano

Sprawdzałem ceny biletów do Bostonu w wakacje. Tylko na expedi znalazłem lot BA o prawie 150$ tańszy niż inne loty. Dlaczego takiej informacji nie ma np. na lataj.pl czy to jest efekt jakies promocji expedi czy słabego systemu innych portali. DOdam, że kupując na BA.com zapłacimy sporo więcej. O co chodzi?

Napisano

chodzi o kase no i pamietaj ze bilet tanszy o 150 dol moze oznaczac ze masz wiecej na nim restrykcji a wtedy i 200 dol moze byc za malo aby zmienic date podrozy jesli bedzie mozliwe takie cos

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...