Putty Napisano 22 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2010 Witam Jeśli mieszkasz w USA i pijesz Dr.peppera to czy możesz mi przesłać promocyjne kody? mój e-mail: urweci@gmail.com Bardzo bym był wdzięczny chociaż za jednego koda
Jackie Napisano 22 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2010 tego badziewia sie nie da pic hehe Ja tam lubie
Saka Napisano 22 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2010 tego badziewia sie nie da pic hehe Dokladnie
promilm Napisano 22 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2010 a dla czego z Pepera a moze chcesz tone innych ;P z mleka, masla, gazet, ulotek...ze strony ASK COM mozesz sobie drukowac online promocyjne kody tu w usa to przesada jestes bombardowany promocjami. Zobaczcie ile marnuja jedzenia przez te promocje- kup x5 za 3$ a polowa sie zepsuje i wyzucisz do kosza
Putty Napisano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 23 Lutego 2010 Ja tam lubie To mógł byś mi dać jeden kod promocyjny? e-mail: urweci@gmail.com gadu-gadu: 9442244
pawel1 Napisano 1 Marca 2010 Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 w swoim czasie pracowalem z kumplami w pepsi, gdy nasz przelozony dowiedzial sie ze kolega pije dr peppera dal nam osmiopak dwulitrowej pepsi i powiedzial bysmy tego wiecej nie pili
gal Napisano 1 Marca 2010 Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 Oczywiscie ze ci tak powie bo dr peper to konkurencja (coca cola company) lepiej sie przerzuc na wode czysta wode
B-Boy Napisano 1 Marca 2010 Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 A ten Dr. Pepper to jakaś cola czy coś innego. Wydaje mi się ze to kiedyś było dostępne w Polsce. Nie piłem nigdy tego a spróbował bym.
Anarion Napisano 15 Marca 2010 Zgłoś Napisano 15 Marca 2010 wiśniowa cola:) ale nijak się ma do naszej cherry coke... No i do tego można też dostąc peppera wiśniowo- waniliowego... mniam:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.