Skocz do zawartości

Plany Na Przyszłość

rizek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a ta osoba bardzo dobrze jezyk/.?bedzie wiedziec co i jak a do tego jak kto sprawdzisz ze dobrze umie jezyk?

moze idz na jakis kurs jezykowy i samzobaczysz jak bedzie z nauka jezyka,,nie musisz calej kasy placic..

piszesz tez ze nie masz kasy na nauke ale wlasnie tak sie zaczyna zycie w USA ze musisz cos zarobic,odjac sobie od tzw ust aby cos dalej miec ,innego wyjscia za bardzo nie ma,,chyba ze ktos Ci pomoze w finansach,,,do tego masz paszport niemiecki a wiec moze pojedziesz do Niemiec pracowac ,,chyba ze nie umiesz jezyka to co innego

Napisano

A gdzie ja napisałem że nie stać mnie na naukę? Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi, chodzi mi o kursy które prowadzone są w USA np. podczas wakacji, a koszt takiego kursu to chyba ponad 5 tyś zł tak więc spora suma.

Osoba prowadząca korepetycje nie jest jakąś osobą którą znalazłem w ogłoszeniu, tylko znajomy dla tego jestem pewien co do jego umiejętności.

Napisano

fakt nie napisales tego doslowanie ale mozna bylo sie domyslec ze nie masz za duzo kasy aby wydac na kurs a to by Ci duzo dalo...

Napisano

rizek pracujac dla firmy brokerskiej zajmujacej sie handlem nieruchomosciami nie dostajesz zadnej podstawy miesiecznej i zadnych tam groszy jak to okresliles, jestes tylko i wlacznie na prowizji - sprzedaz/wynajmiesz = zarobisz , jak nic nie sprzedaz przez 6 miesiecy to ....... juz wiesz ......... nie masz wyplaty przez 6 miesiecy , chyba ze masz inne zrodlo dochodow ale nie z obrotu nieruchomosciami, jak juz sie troche w tym pobujasz i masz duza klientele i znasz duzo ludzi i w ogole to mozesz zarobic nawet z 1000 dolcow za wykonanie dwoch telefonow, masz kogos kto chce sprzedac dom zlecasz ta osobe innemu posrednikowi, ten inny posrednik sie wszystkim zajmuje, mija dajmy na to 3-6 miesiecy, dom zostaje sprzedany , dostajesz dzialke 20-25% od prowizji tamtego posrednika, mnie sie osobiscie udalo tylko raz taki deal, od wykonania telefonu minelo prawie 8 miesiecy i ze skrzynki pocztowej wyjalem czeka na troche ponad 700 dolcow.

Jeden z braci Pulte , ktory to obecnie jest najwiekszym developerem w stanach od kiedy przejeli Centex , potrafil zarobic i 30k rocznie na samym wykonywaniu telefonow i zlecaniu swoich klientow innym posrednikom, ktorzy to z kolei wykonywali cala prace.

Jak chcesz miec jakas podstawe miesieczna czyli stala place to jedynie znalezc firme ktora zatrudni Cie jako Admin. Czyli mowiac po polskiemu - sekretarka. Jak sama nazwa wskazuje to stanowisko glownie dla kobiet ale mezczyzni sie zdarzaja, wtedy masz wglad jak to wyglada od wewnatrz , obslugujesz agentow pracujacych dla danej firmy przygotowujac im szereg dokumentow, wklepujac dane do baz danych, no i oczywiscie odbierasz telefony, duzo telefonow i jeszcze wiecej telefonow - zarobki okolo 15/h . Teraz jednak wiele firm poucinalo i nie maja sekretarek i agenci wszystko sobie sami robia, bo nie maja na kogo zepchnac brudnej roboty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...