Sensual555 Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2010 Właśnie przed chwilą wróciłem z Warszawy, udało mi się załatwić wizę na 10 lat. Konsul, z którym rozmawiałem był bardzo miły, pytał się co robią rodzice, z kim jadę i czy wszyscy, którzy ze mną podróżują mają już wizę, to tyle. Teraz tylko czekam na kuriera Pozdrawiam!
sly6 Napisano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2010 a jednak z kims lecisz tam,,bo myslalem ze sam bedziesz podrozowac to fajnie ze dostales ...
Beruś Napisano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2010 a czy prosił o pokazanie jakichs dodatkowych papierow?
jolisia2 Napisano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2010 Żadnych papierów nie trzeba pokazywać,My zabraliśmy dużo a niczego nie żądał.Tak samo od innych nie chcieli zadnych zaświadczeń.
Jasper Napisano 3 Maja 2010 Zgłoś Napisano 3 Maja 2010 a czy prosił o pokazanie jakichs dodatkowych papierow? moi synowie mieli zaświadczenia ze szkoły ze się uczą i do kiedy jest przewidywana nauka
Jucia Napisano 3 Maja 2010 Zgłoś Napisano 3 Maja 2010 Ja też dostałam wizę ale nie wiem na ile, nie pytałam już oto. Czekam teraz na paszport
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.