ilya_ Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2011 aby brac udzal w programie wt wymagany jest zaliczony 1 sem studiow.
maximus Napisano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2012 Uściślając powyższą odpowiedz: Jeżeli zapisujesz się na studia w lutym (udziału w programie wziąć nie możesz) jeżeli kończysz studia licencjackie w grudniu i zapiszesz się na studia MGR od lutego, to możesz wziąć udział w programie. (ambasada traktuje to jako kontynuację studiów).
Kamil89 Napisano 6 Maja 2012 Zgłoś Napisano 6 Maja 2012 a ja mam takie pytanko z ciekawości ;],za miesiąc czyli w czerwcu mam obronę licencjata oznacza to brak szans na dostanie się do W&T ?,nie będę zaczynał na nowo kierunku tylko po to ;]
ilya_ Napisano 6 Maja 2012 Zgłoś Napisano 6 Maja 2012 mozesz isc na magisterskie studia przeciez... dowiedz sie czy mozna po roku od zakonczenia studiowania starac sie na wt... jesli nie to spróbuj w tym roku juz ...tylko nie wiadomo czy te biura prowadza nabory jeszcze...
magdausa Napisano 11 Maja 2012 Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 w roku zakończenia studiów można, potem juz nie. Trzeba mieć status studenta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.