Linux Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Witam, staralem sie o wize turystyczna w sierpniu zeszlego roku, mialem zaproszenie, bylem studentem 1 roku na 2 semestrze i wszystko z pierwszego semestru mialem zaliczone. Niestety dzisaij wiem ze wizy nie dostalem poniewaz zaproszenie mialem od znajomego, ktory byl rodowitym amerykaninem, znalismy sie jednak tylko poprzez internet a ja rozmwoe z konsulem prowadzilem po polsku:/ ( A w stopniu komunikatywnym jezyk znam - tak mi sie przynajmniej wydaje :> ). Chcialem pojechac turystycznie i przy okazji go odwiedzic. Ale co bylo to bylo....W tym roku staram sie o wyjazd na camp i wize J1. Chcialbym wiedziec czy to ze wczesnej mi odmowiono wizy ma duzy wplyw na moje terazniejsze starania ?? i jakie mam potencialne szanse ze w tym roku wize jednak otrzymam (dodam moze tyle ze teraz jestem na 3 semstrze drugiego roku i oczywiscie pierwszy rok mam zakonczony nawet ze stypendim naukowym , przyznalem sie takze ze pracuje od roku czasu oczywisci legalnie na umowe zlecenie....Prosze ocencie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 jak bedziesz sie starac o wize J-1 to bedziesz musial rozmawiac po Angielsku 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.