Skocz do zawartości

Rezygnacja Z Rozmowy W Konsulacie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich starych i młodych!!!!!

Jakiś czas temu dużo czasu spędzałem na tym forum szukając informacji na wszystkie tamty związane z rozmową w konsulacie i wyjazdem do USA.

Znalazłem dużo odpowiedzi i przygotowałem się koncertowo (jeżeli wogóle można)do rozmowy z konsulem co poskutkowało otrzymaniem wizy na 10 lat.

To było 5 lat temu i wtedy też wróciłem ze stanów (byłem tylko 3 miesiące).Powiem jedno ,WARTO TAM BYĆ!!!!!!!!!

Do rzeczy.

Proszę o wyjaśnienie jakie są konsekwencje nie przyjazdu na umówione spotkanie w konsulacie

Proszę o wyczerpującą odpowiedź

To dla mnie Ważne!!!!!

Z góry dzięki

Napisano

a po co masz isc na rozmowe bo z tego widac ze masz wazna wize turystyczna?

sa osoby ze takie cos olewaja ale nie wiadomo co sie dalej dzieje bo nic nie pisza ...ale ja bym takie spotkanie odwolal na infolinii :)nawet jesli nie trzeba

Napisano

a no nie pisales ;)

ano jest platna ale jest cos takiego jak dobre wychowanie ktore chyba nadal jest wazne ?

co innego jesli cos wypada z nienacka i nie ma szans aby cos zmienic a co innego jesli wiem ze cos nie wyjdzie,,wybor oczywiscie zostawiam osobie co zrobi i jak

Napisano

Nie no jasne, jeżeli chodzi o wychowanie.Bez dwóch zdań.

Jednak wiesz, połączenie jest płatne a jeżeli nie byłoby konsekwencji to po co przepłacać ;)

Napisano

tak jak napisalem wczesniej,,nic sie nie stanie jak ta osoba nie pojawi sie na rozmowie

jesli moze to niech odwola a jesli nie bo np nie ma czasu i tym podobnych to moze nie dzwonic,,bywa roznie w zyciu

najgorzej jest wtedy kiedy ktos moze a nie zrobi tego bo olewa wszystko i wszystkich,,,

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...