nicsieniedzieje Napisano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2010 Dobry wieczór! Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników tego forum. Moja sytuacja jest taka, że mój dziadek ( ojciec matki ) jest pełnoprawnym obywatelem USA. Ja chcę po studiach ( za 4 lata ) wyjechać na stałe do USA. Czy jest możliwość, żebym mógł tam legalnie żyć? Słyszałem o Green Card, ale o to chyba bardzo ciężko, a Polacy póki co nie mogą brać udziału w loterii. Istnieje jakaś możliwość sponsorowania przez członka rodziny? Co mogę zrobić w takiej sytuacji?
sly6 Napisano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2010 przez dziadka nic nie zrobisz,,Twoj dziadek musialby sponsorowac Twoja Mama a potem Ona Ciebie a wiec to troche moze potrwac ... pozostaje slub z obywatelka,loteria i sponsorowanie przez prace na GC,,o tym wszystkim poczytasz na forum
Gucio Napisano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2010 Loteria to chyba jest po za naszym zasiegiem teraz
sly6 Napisano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2010 tzn teraz ?cos bedzie wiadomo we wrzesniu jak kto bedzie bo ostatnia byla wlasnie po za zasiegiem...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.