Winston Napisano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2010 Czy ktoś może mi podpowiedzieć coś - proszę W punkcie 22 pytanie brzmi - Kiedy zamierza Pan/Pani wjechac do Stanów Zjednoczonych? (nalezy podac dokladna datę, jesli jest ona znana) Jak moja mama wypisywala wniosek nic nie wpisala - bo nie ma żadnej rezerwacji biletu, czy cokolwiek - czyli nie zna dokładnej daty, chce najpier zobaczyć czy dostanie wizę. Czy tak jest OK? W punkcie 25 jest pytanie o imiona i nazwiska osób, u których się zatrzyma lub które odwiedzi? Zatrzyma sie u jednej osoby - a odwiedzi jeszcze dwie inne. Chciała to wpisać - ale mniejsce w rubryce jest tak jak by na jedną osobę - i pózniej tylko podaje się numer telefonu i tyle. Czy czegoś ona nie zauwrzyła - sama sprawdzałam i niebyło szans dopisać wiecej Dzieki z góry i pozdrawiam
donata771 Napisano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2010 Mozna podac przypuszczalna date wylotu bez podawania co do dnia. W rubryce gdzie sie zatrzyma nalezy podac ta osobe do ktorej trafi najpierw.
Winston Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2010 A co jak mama już wydrukowała wniosek - i z tego co mi powiedziała nic tam nie zaznaczyła w punkcie 22 na temat dokładnej daty wizyty Czy powinna wypełnić jeszcze jeden ds 156 - czy jak jej się zapytają - to poprostu odpowie w tym roku w sierpniu, nie podała daty bo nie ma żadnych rezerwacji zrobionych.
sly6 Napisano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2010 mozna go wydrukowac i wpisac np sierpien 2010 ... moze tez byc tak ze jak pujdzie Twoja mama to jej Pan-Pani powie aby wpisala w to miejsce ta date..
Winston Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2010 Z tym ponownym wydrukowaniem to właśnie jest problem - bo mama to drukowała u kuznki, bo sama ma komputer a nie ma drukarki. A do kuznynki to wielka wyprawa. Czy jak wezmie taką formę do ambasady to jej nie odeślą z kwitkiem - syl6 pisałeś że będzie mogła dopisać? Co wy byście zrobili osobiśie - staneli na głowie i drukowali nową wersje - czy poprostu poszli z taką Dziekuję
sly6 Napisano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2010 sa takie sprawy ze sie dopisuje na miejscu dlugopisem ale czy tak bedzie tutaj to wyjdzie w zyciu moze byc tak ze moze byc odeslana do kafejki na ponowne drukowanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.