Skocz do zawartości

Brak Info O Badaniach W Zaproszeniu

Inezand

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Wczoraj robiłam badania i wszystko przebiegło bez kłopotów. Miałam wcześniej przygotowaną kartkę szczepień, zdjęcie 5cmx5cm, oraz paszport.

Zaczełam od zrobienia RTG na Waryńskiego- koszt 57zł i dwie godziny czekania na wyniki

Kolejno badanie krwi na Nobla- koszt 15 zł i godzina czekania. w trakcie czekania na wyniki krwi udałam się na Meksykańską do lekarza na badania ogólne. Przeprowadza wywiad o chorobach przebytych, uzależnieniach ewentualnych, operacjach i wszelkich kłopotach zdrowotnych. Osłuchała mnie, zmierzyła ciśnienie, sprawdziła kręgosłup, pokręciła palcem przed oczami. Przepisała karte szczepień na druk po angielsku i uzupełniła swoje karty. W trakcie osoba, ktora była ze mną doniosła wyniki krwi. Miła Pani zapakowała wszystko w kopertę, postawiła pieczątki z podpisami tak aby było widoczne czy nikt nie zajrzał po wyjściu od niej do koperty. To byłoby chyba na tyle, żadnych szczepionek nie musiałam przyjmować. Wizyta 15 minutowa kosztowała 250zł :(

Życzę powodzenia wszystkim, na których badania jeszcze czekają ;)

teraz oczekiwania na ostatni etap ... wizyta w ambasadzie...

Z tego co zauważyłam to sporo osób ubiega się o wizy, bardzo dużo przychodziło na badania ....

aha i nie byłam na początku po papiery u ogólnego na RTG i krew. Tylko przy RTG poproszono żebym poszła najpierw do odpowiedniego pokoju a tam wypiszą mi skierowanie .

Napisano

jesli ma sie karte szczepien a do tego zadnej szczepionki nie brakuje to tak sie dzieje ze lekarz pisze ze wszystko jest ok :(

co do tych osob to tam sa osoby tez na wizy k-1 ;) wiec troche osob jest na badania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...