radzio4680 Napisano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich szukam towarzyszki /towarzysza do podrozy do stanów nawet ja wycieczke interesuje mnie region chicago miejsce pobytu mozna uzgodnic preferuje hotel sam mam 22 lata najlepiej osoba do 25-27 jesli komuś zalezy na wyjezdzie tak samo jak mi to mozemy sie razem złaczyc i razem sprobowac wyjechac interesuje mnie lipiec ale date mozna ustalic prosze o odpowiedzi na priv licze ze ktoś sie znajdzie przeglądalem juz ceny hotelów ceny to okolice 50$ za nocleg z tych tańszych oczywiscie koszt wyjazdu nie był by duży Pozdrawiam
FUGAZI Napisano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2010 Znaki interpunkcyjne to fajna sprawa. Spróbuj kiedyś.
karina Napisano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2010 Znaki interpunkcyjne to fajna sprawa. Spróbuj kiedyś. FUGAZI, you made my day
Rademedes Napisano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2010 przesadzacie, bez znakow interpunkcyjnych to jak telenowela wenezuelska, wszyscy gadaja a na koncu i tak nie wiadomo o co chodzi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.