sly6 Napisano 5 Maja 2010 Zgłoś Napisano 5 Maja 2010 Inezand i jak poszlo? tutaj masz ze greg podpisal ds 230 http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=14653&hl= a On wize dostal i mial tak powiedziane zaraz po rozmowie ze wiza jest wydana
Inezand Napisano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2010 Witam! Dosłownie niedawno wróciłam z Warszawy i już opisuję: Byłam przed 8, wyszło na to, że jestem 3 w kolejce... poszło szybko poprosili w okienku o paszport i wysłali żeby na konsula wezwanie czekać. Po 5 minutach wezwał mnie wydał kartkę jedynie, że DHL dostarczy paszport w ciągu 5 dni roboczych i nic więcej nie pytał to oznacza, że mam tą wizę prawda? hehe sprawdzili tylko paszport dzisiaj... minuta i wyszłam z ambasady...
sly6 Napisano 5 Maja 2010 Zgłoś Napisano 5 Maja 2010 z tego wynika ze wiza jest a jak przyjdzie to sprawdz dobrze dane na wizie no i kiedy lecisz,jak tam z biletem? czy szampan sie mrozi?
Inezand Napisano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2010 a mogę już teraz go rezerwować? nie ma przeszkód? póki co wychodzę z szoku a mąż zapewne będzie z nim czekał
sly6 Napisano 5 Maja 2010 Zgłoś Napisano 5 Maja 2010 mozesz sie rozejrzec za biletem,ile moze kosztowac ...
Inezand Napisano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2010 Chcę jeszcze w maju lecieć... później już i droższe bilety będą, a mam wszystko załatwione więc nic mnie nie trzyma.
Inezand Napisano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2010 hmm mam pytanie czy mogę wylecieć z Wilna ten pierwszy raz czy tylko z Polski? mieszkam przy granicy i mam bliżej niz do Warszawy, przesiadam sie w niej i lece tym samym co prosto z warszawy bym miala, cena biletu 500zl mniejsza ;D
Saka Napisano 5 Maja 2010 Zgłoś Napisano 5 Maja 2010 Lecisz skad chcesz. Ja lecialem z Berlina, bo bylo duzo taniej.
Inezand Napisano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2010 Ślicznie dziękuję. Saka a nie orientujesz się jak z rezerwacją biletu? powinnam czekać aż przyjedzie mój paszport DHL-em? jeszcze raz się upewnię, to że dostanę go DHL-em oznacza, że mam ta wizę prawda? ufff już zbędnie znowu panikuję
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.