lukaszekkk Napisano 6 Maja 2010 Zgłoś Napisano 6 Maja 2010 Witam, Mam takie pytanie : Moja Zona jeszcze nie posiada Zielonej Karty ( chodzi mi o blaszkę ). I stąd mam takie pytanie. Czy można zrobić prawo jazdy pokazując pieczątkę w paszporcie ? To chyba też jest forma Zielonej Karty, legalnego statusu. Czy trzeba czekać na Zielona Karte ? Oczywiście posiadając już SSN . Chodzi o prawo jazdy w Stanie ILLINOIS.
sly6 Napisano 6 Maja 2010 Zgłoś Napisano 6 Maja 2010 lukaszek zasada na kazdym forum jest taka ze sie nie pisze takich samych tematow kilka razy,juz jestes na tyle dlugo ze chyba wiesz o tym?a jak nie to przypominam..w innym przypadku beda takie posty kasowane dostales juz odpowiedz i teraz jesli Ci to nie wysytarcza to albo dzwonisz,piszesz do danego urzedu pytanie,idziesz sam i sie pytasz lub tez zona idzie ..czekasz na inne odpowiedzi bo moze ktos cos napisze innego bez SSN nie zrobisz prawka w Illinois wiec ...napisalem Ci tez to zalezy od urzednika czy Ci taka pieczatke przyjmie .... temat zamykam i prosze nastepnym razem nie pisac takich samych tematow...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.