Chapi Napisano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 Czyli musze wybrać co wolę wpisać czy pracę czy studia tak?
sly6 Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 no ale masz tam inny pkt ze co teraz robisz,,,dobrze zobacz caly formularz znajdz takie cos jak present employer or school i tam wpisujesz takie cos ze nadal pracujesz i ze sie uczysz
Chapi Napisano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 No własnie nie ma niczego takiego. Daję głowę że w PRESENT można wybrać tylko jedną opcję albo studia albo praca. Nie ma nawet opcji "add another"
sly6 Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 no to tutaj dokonaj juz wyboru sam co lepiej podac.wrazie pytan dodatkowych mozesz cos powiedziec wiecej.
Chapi Napisano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 Ok ostatecznie napisałem że studia trwały do 31.12.2011 ale przy pytaniu o kierunek dopisałem w nawiasie "Still studying"
sly6 Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 no ale gdzie napisales? w present czy tez Previous bo to robi duza roznice
Chapi Napisano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 Napisałem w Previous ale z dopiskiem że wciąż studiuję. W Present mogłem tylko jedną opcję wybrać wiec wybrałem pracę
Chapi Napisano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2012 Zobaczymy, to wszystko prawda wiec nie mam sie co bać, tylko spokojnie wytłumaczyć w razie czego Dzieki.
pyśka Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 Wypelnialam dzisiaj wniosek rodzinny dla siebie i syna. Zaczelam od siebie, po zakonczeniu wypelniania pojawila sie opcja wygenerowania family application. Wiekszosc danych takich jak miejsce pobytu, kto placi za podroz, adresy bylo juz uzupelnione. Swietna sprawa, zaoszczedza mnostwo czasu. Zastanawialam sie dosc dlugo przy pytaniu o odciski palcow. Moja poprzednia wiza turystyczna byla wydana w maju 2007 roku, wiec prawdopodobnie odciski nie byly ode mnie zbierane, ale nie jestem pewna, po prostu nie pametam.. Czy ktos wie od kiedy zbierane sa odciski wszystkich palcow?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.