violetowa Napisano 18 Maja 2010 Zgłoś Napisano 18 Maja 2010 Czesc, Mieszkam w Long Beach ( ogolnie w stanach ) od jakis 7 miesiecy i wybitnie brakuje mi Polskiego towarzystwa Czy ktos mieszka w okolicach ? Moze mialby ochote na kontakt, pogadanie ? Agnieszka vel violetowa
MilenaV Napisano 19 Maja 2010 Zgłoś Napisano 19 Maja 2010 Ja mieszkam w Nj Ocean County i tez chetnie bym kogos poznala
sly6 Napisano 20 Maja 2010 Zgłoś Napisano 20 Maja 2010 przepraszam ze sie wtrace ale wiecie dobrze ze mozecie bardzo zle popasc?nie chodzi o zabojstwa ale o wysmianie,oklamywanie w wielu sprawach o co sie spytacie bo jak sie na czyms nie znacie to sa takie osoby ze lubia takie cos robic 2 osobie,wykorzystywac Wasze slabe strony,smutne ale jak najbardziej prawdziwe nie zycze Wam tego i moze byc tak ze spotkacie osoby od serca i odpowiednie ..czego Wam i innym zycze
violetowa Napisano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2010 No coz, tak o tym nie myslalam, poprostu chetnie pogadalabym z kims kto mowi w moim ojczystym jezyku i ma podobne "zaplecze" z Polski ;-)
sly6 Napisano 20 Maja 2010 Zgłoś Napisano 20 Maja 2010 i nie musisz o tym myslec,,poprostu takie cos mi sie nasunelo na jezyk i tyle a co bedzie jak kogos poznasz to zycie pokaze,,czasami nie jest tak jak pisze i dobrze ze takie sa nadal osoby
anialiberacka Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2014 Czesc, Mieszkam w Long Beach ( ogolnie w stanach ) od jakis 7 miesiecy i wybitnie brakuje mi Polskiego towarzystwa Czy ktos mieszka w okolicach ? Moze mialby ochote na kontakt, pogadanie ? Agnieszka vel violetowa hej, wybieram sie do LA, moge zadac pare pytan?
cornelai123 Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 Hej Violetta odezwij sie do mnie na priv ,ania liberacka kiedy jedziesz?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.