carolcia2 Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2010 Już pisałam w innym poście, ale tu też wrzucę - dostałam dzisiaj pozwolenie na pracę, a spotkanie o zielona kartę za 11 dni. Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość, to chyba jedyna rada na nasze zmartwienia..
sly6 Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2010 a ile czekalas na to pozwolenie?bylo 90 dni czy tez o wiele dluzej a moze krocej
MilenaV Napisano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 6 Lipca 2010 Bardzo prosze o pomoc w zrozumieniu informacji. Jak juz pisalam moja sprawa byla przeniesiona do Kalifornii. Dzis status na stronie zmienil ze ze sprawa zostala przeniesiona do National Benefits Center? Co to oznacza i dlaczego ciagle przenosza moja sprawe? Z gory dziekuje za odpowiedz Czy ktos moze sie wypowiedziec na ten temat?
Emilka80 Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2010 >>Current Status: Card production ordered. Nareszcie! Dzisiaj pojawił się update mojej sprawy!! Teraz tylko czekać na kartę.
MilenaV Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2010 No i wreszcie tez przyszedl czas na mnie. Mialam rozmowe w Mt. Laurel, NJ Pani bardzo mila, pytania standardowe gdzie sie poznalismy itp. Pani podobalo sie ze przyjechalam na K1 oraz ze mialam duzo dokumentow. Pieczatke na wyjazd dostalam, wystarczylo poprosic. Jest wazna tylko miesiac jak pani wytlumaczyla karta przyjdzie za 2 tygodnie wiec najdluzej to ona moze dac na miesiac. Dzieki wszystkim forumowiczom za odpowiedzi na moje pytania
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.