dlugi1982 Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Szanowni Użytkownicy forum, aktualnie jestem w fazie końcowej pisania mojej pracy magisterskiej. Nie chcę lać wody więc w skrócie powiem, że treść pracy zbliżony jest do tematyki "przemocy na świecie". Nie proszę o Was o opinie wyboru mojego tematu czy komentowania komentarzy które mam nadzieję w licznych wersach pojawią się pod tym postem ale o szczerą wypowiedź osób które miały styczność z przemocą w USA oraz mają wiedzę w temacie gangów, grup przestępczych panujących na tamtym kontynencie. Chciałbym dodać jeszcze, że interesują mnie konkretne wypowiedzi na konkretne zadane przez mnie pytania. Reasumując - jeśli nie masz ochoty, czasu i chęci mi pomóc - po prostu nie wypowiadaj się. Do rzeczy.. Potrzebuje głównie informacje w jakich dzielnicach USA (nie ograniczam się do konkretnego Stanu) występują gangi. Informacje chciałbym uzyskać w podobnej formie jak poniżej. 1. Jaka nazwa GANG-u (lub inna nazwa potoczna dla danego regionu) ? 2. Jakie dzielnice obejmuje ? 3. Główne ulice "ich przestępczości" ? 4. Ewentualna krótka historia z Waszego bliskiego spotkania z tą grupą. Z góry dziękuję za pomoc osobom które ewentualnie podejmą się tematu ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dlugi1982 Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 Coś mi się zdaję, że same dzieci są użytkownikami tego forum. Identyczny post napisałem na kolejnym forum z tym tematem i tematem USA i w 3 dni znalazłem odp. na nurtujące mnie pytania.... Tu czekałem ponad 2 tyg. i sam sobie muszę odpowiadać.. wielki LOL :/ Coś mi się zdaję, że same dzieci są użytkownikami tego forum.Identyczny post napisałem na kolejnym forum z tym tematem i tematem USA i w 3 dni znalazłem odp. na nurtujące mnie pytania.... Tu czekałem ponad 2 tyg. i sam sobie muszę odpowiadać.. wielki LOL :/ aaaa i przy okazji dziękuje za pomoc :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 a na jakim to forum znalazles takie informacje? ,jestem bardzo ciekawy i co tam jest napisane nie wiem czy wiesz ale nie ma tak na zadnym forum ze ktos Ci musi cos odpowiedziec,napisac i byc pomocny,jakby tak bylo to bylby raj jesli na jakims forum dostales odpowiedz to powinienes sie cieszyc a nie pisac tutaj ze cos nie gra,zobacz po tym forum ile ludzi wyszlo z odpowiedziami wiec chyba nie jest tak zle z tym forum ,no ale to musisz tutaj pobyc,poczytac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.