niqs Napisano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2004 czyli jak nie znam angielskiego to jestem z gory na straconej pozycji....
Flame of Udun Napisano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2004 czyli jak nie znam angielskiego to jestem z gory na straconej pozycji.... wogole nie znasz? No to masz problem.. F
niqs Napisano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2004 ale dlaczego??? chce jechac do znajomych, ktorzy sa tak juz dlugo,legalnie i zaprosili mnie na wakacje beda utrzymywac w tym czasie bede u nich mieszkac i nie bedzie mi potrzebny tam angielski...
Evrin Napisano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2004 Chce jechac do znajomych, ktorzy sa tak juz dlugo,legalnie i zaprosili mnie na wakacje beda utrzymywac w tym czasie bede u nich mieszkac i nie bedzie mi potrzebny tam angielski... Czyli jedziesz w celach turystycznych na wizie turystycznej? Jesli tak to wydaje mi sie, ?e faktycznie niepotrzebny Ci angielski Fiendix pisa3 zapewne o w&t Pozdrawiam Ewa
Flame of Udun Napisano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2004 ale dlaczego???chce jechac do znajomych, ktorzy sa tak juz dlugo,legalnie i zaprosili mnie na wakacje beda utrzymywac w tym czasie bede u nich mieszkac i nie bedzie mi potrzebny tam angielski... konsulowie generalnie uwazaja inaczej. Moze jednak bedziesz mial szczescie. F
niqs Napisano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2004 jestem dziewczyna i jade tylko i wylacznie w celach turystycznych nie zamierzam tam zostawac na dluzej niz miesiac dwa mam tu prace i nie dostane urlopu na dluzej
Evrin Napisano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2004 czyli rozmawiamy o wizie turystycznej:) Bo widzisz ten wątek zosta3 za3o?ony przez wojn4 który jedzie na w&t i generalnie to w3aśnie watowicze tu dyskutują. Mysle, ?e dlatego Fiendix tak Ci odpowiedzia3 z tym angielskim By3oby lekkim absurdem, gdyby ka?dy kto jedzie do innego kraju jako turysta musia3 znaa tamtejszy jezyk. jednak absurdy sie zdarzają... Poczekaj a na pewno na Twój post odpowiedzą Ci, co sie znają naprawde na tym temacie... a nie tacy jak ja Pozdr. Ewa
w0jn4 Napisano 18 Kwietnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2004 Czesc, widze ze rozmowa sie rozwinela a nawet wyszla troche po za temat. Jesli chodzi o wize turystyczna to w ambasadzie bardziej klada nacisk na przywiazanie do kraju. Z tego co sie orientuje to rozmowa jest po polsku, wiec angielski nie powinien byc przeszkoda w uzyskaniu wizy turystycznej. Pozdr.
Evrin Napisano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2004 jade w czwartek do ambasady. Bardzo sie boje, nie wyobra?am sobie ?eby jedno z nas dosta3o wize a jedno nie(jade z ch3opakiem). Napisze potem jak by3o... Przynajmniej bede juz to miala za soba... najgorsze to nie wiedziea na czym sie stoi... a potem kupie proszek do prania Pozdrawiam przera?ona optymistka Ewa
Flame of Udun Napisano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2004 ale dlaczego???chce jechac do znajomych, ktorzy sa tak juz dlugo,legalnie i zaprosili mnie na wakacje beda utrzymywac w tym czasie bede u nich mieszkac i nie bedzie mi potrzebny tam angielski... Tak pisalem o WT. Jesli chodzi o B1/B2 to w teorii nie musisz znac angielskiego - jednak taka wiza to zawsze loteria i nie jest zalezna od jakis czynnikow stalych - generalnie jest to "humor" konsula. F
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.