Skocz do zawartości

Prosba O Tlumaczenie

lambi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam serdecznie - chcialbym abyscie pomogli mi cos przetlumaczyc z jezyka polskiego na angielski - ja sobie przetlumaczylem ale wole sie upewnic w szczegolnosci ze to taki wazny dla mnie tekst z gory dziekuje wszystkim za okazana pomoc

a oto tekst:

U progu wspolnego zycia we dwoje, chcielibysmy w szczegolny sposob zwrocic sie wlasnie do WAS

Byliscie z nami od samego poczatku, Wzrastalismy na Waszych oczach, Przy Was stawialismy pierwsze kroki oraz wypowiadalismy pierwsze slowa.

Opiekowaliscie sie nami, wychowywaliscie, by w koncu wyprowadzic nas w dorosle zycie

Dzis zakladamy rodzine, kiedys bedziemy rodzicami. Wtedy pewnie jeszcze bardziej uswiadomimy sobie jak wiele dobra dla nas uczyniliscie. ie raz jeszcze zapewne skorzystamy z Waszej rady i doswiadczenia

Mamy tez nadzieje ze sprawimy Wam jeszcze duzo radosci i bedziemy dla Was pociecha.

W tym bardzo waznym i szczegolnym dniu chcielibysmy powiedziec Wam DZIEKUJE:

- za zycie ktore nam daliscie

- za cieplo milosc i wsparcie ktore wciaz nam dajecie

- za ludzkadobroc madrosc i tplerancje ktorej nas uczyliscie

- z calego serca dziekujemyza wszystkie lata rodzicielskij milosci, a przede wszystkim za to ze jestescie i dzieki temu jakas czesc nas wciaz moze czuc sie radosnymi dziecmi

Dziekujemy Wam za dzisiejszy dzien , za wysilek jaki wlozyliscie w to aby byl jednym z najpiekniejszych dni w naszym zyciu.

Dziekujemy Wam ze jestescie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...