lord_lbn_87 Napisano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2010 Jeszcze nic nie wiemy. Cały czas czekamy az zadzwonia ale to dopiero jak przyjdzie im DS ze stanow to wtedy pewnie zaczna cos dzialac z biletami
pawlo122 Napisano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2010 Z doświadczenia wiem że ACP wali kosmiczne ceny za bilety,dlatego woleliśmy samemu kupić bilety.Czy ktoś sie orientuje czy Hartford to jedyna lokalizacja do której można w tym roku lecieć ?
esu Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2010 Witam wszystkich! Jestem tu nowy na forum, wiec w razie jakis bledow prosze o wyrozumialosc. Mam takie pytanie, leci ktos moze do pracy do USA w Quad Graphics Milwaukee, Wi z firmy FOSTER? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Esu
lukikrk Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2010 Witam też wybieram się do quada, mam pytanie dotyczące zmian. Czy zmiana nocna jest lepiej płatna?I czy istnieje możliwość wyboru zmian na miejscu?
pawlo122 Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2010 Czesc, Zmiana nocna jest 0.75$/h lepiej płatna,ale dla niektórych bardziej męcząca,co do możliwości wyboru zmian, to raczej takowej nie ma.
NikitttA Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2010 Mam nadzieje, ze jesli starczy sil po quadzie to rozruszamy te "wioche" :-)
esu Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2010 Rozumiem, ze macie juz podpisane umowy na prace w quadzie? Chcialbym wiedziec, bo moje biuro juz od 3 tyg. czeka na podpisanie umowy przez pracodawce i jakos nie moze sie doczekac. Tez mieliscie takie problemy? Pozdrawiam
guerreiro Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2010 Do Quada jadę w tym roku ja z trzema moimi kumplami. Jeżeli nie ma możliwości wyboru zmian, to co w sytuacji kiedy dwóch albo jeden z nas zostanie przydzielony na nocną a reszta na dzienną? Dwa samochody mamy sobie kupić?
pawlo122 Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2010 A co Quad Graphics to obchodzi ze Wy nie macie jak sie podzielić ?jesli się wszyscy na jednakową zmianę zapisaliście to nie powinno być problemu. P.S. Pierwszy raz lecicie ??
guerreiro Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2010 Tak, pierwszy raz. Ktoś wyżej napisał przecież że nie ma możliwości wyboru zmian, więc w jaki niby sposób mamy się zapisać na jednakową zmianę ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.