pawlo122 Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2010 Przy wypełnianiu aplikacji, trzeba było wybrać lokalizację i zmianę (shift) do wyboru A,B,C,D. Raczej napewno wybieraliscie zmianę,oby jednakową.
guerreiro Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2010 W aplikacji jest pole "preferowane miejsce stażu", ale nie ma nic o zmianach... Zadzwonię do biura i zapytam.
pawlo122 Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2010 Jest też preferowana data wylotu,preferowana zmiana,lokalizacja,osoby towarzyszące,sprawdz w drugiej aplikacji.
Gość Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 Mi powiedzieli że cena biletu u nich to 2800zł( LOT). O co chodzi z drag testami?
lord_lbn_87 Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 Nie drag testy tylko drug testy;d Te od narkotyków. Wchodzisz do pokoju, lejesz w pudelko i tyle;) Naszczescie te z moczu są najmniej przypałowe bo z moczu najszybciej znikają człowiekowi różne substancje;d Gorzej jakby brali z włosów
pawlo122 Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 To po pierwsze,po drugie wszyscy leja do pudelek, ale nie wszyscy sa sprawdzani
guerreiro Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 Dzwoniłem właśnie do ACP z pytaniem ile orientacyjnie będzie kosztował bilet, jeśli załatwiasz przez biuro. Powiedzieli mi 3000-3500 o_0. Nie wiecie gdzie szukać jakichś tanich biletów ?
lukikrk Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 Hej sprawdź Aer Lingusa ja chce lecieć do Chicago przez Dublin. Wychodzi dość tanio. Tanim rozwiązaniem jest też linia Iceland Express ale oni latają tylko do Newark. Kiedy planujesz lecieć?
guerreiro Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 Hejsprawdź Aer Lingusa ja chce lecieć do Chicago przez Dublin. Wychodzi dość tanio. Tanim rozwiązaniem jest też linia Iceland Express ale oni latają tylko do Newark. Kiedy planujesz lecieć? Leci nas czterech, planujemy wylecieć jakoś 3-4 lipca.
guerreiro Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 Jeszcze jedno, jak to jest z transportem z Chicago do Hartford? ACP organizuje jakiś transport, jeśli kupimy bilety na własną rękę?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.