usd2000 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Witam. Z racji tego ze w locie nie bylo juz biletow pani znalazla mi tylko lot do domu tymi oto liniami. Mam pytanie do osob ktore lataly tymi liniami poniewaz nigdy nie latalem z przesiadkami. MAm pytanie czy po wyladowaniu w kopenchadze odrazu mam sie udac na odloty ? , z kopenchagi lot operuje juz lot wiec mam sie udac najpierw do nich normalnie jak przed wylotem po bilet , potem przejsc przez bramki i dalej to wiadomo szukam samolotu czy dobrze mysle ? z gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 SAS jak i LOT sa w 1 stowarzyszeniu wiec idziesz do bramki na nastepny lot biorac bagaz podreczny bo karte pokladowa dostaniesz na lotnisku w USA na lot do Kopenchagi i potem do Polski i ta karte do Polski pokazesz juz w Kopenchadze a jak sa w innych to tez sie idzie do bramki gorzej jest jak lecisz np SAS a potem lecisz tania linia lotnicza wtedy musisz odebrac bagaze i nadac ponownie ale Ciebie to nie dotyczy wiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
usd2000 Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 czyli tak przylatuje do kopenchagi , udaje się do tego stanowiska lotu (ktory leci do warszawy) odbieram ten wlasciwy bilet i dalej juz wiadomo ? sorki ze tak dopytuje ale wole miec pewnosc co i jak zeby potem na glupka nie wyjsc Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 dostaniesz ten wlasciwy bilet juz w USA na lot z Kopenhagi do Warszawy aby przejdziesz sie z bagazem i karta pokladowa wydana w USA przy stanowisku,,podajesz ja przy bramce i wsio Link to comment Share on other sites More sharing options...
usd2000 Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 dzieki sly wlasnie o to mi chodzilo. w sumie to lepiej bo wchodze tylko na terminal i odrazu ide do odprawy nie musze stac 2 kolejkach tylko w jednej bo odrazu mam juz 2 wlasciwe bilety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.