Jump to content

Scandinavian (sas) Arlines Newark-kopenchaga I Dalej Do Polski

Recommended Posts

Witam.

Z racji tego ze w locie nie bylo juz biletow pani znalazla mi tylko lot do domu tymi oto liniami.

Mam pytanie do osob ktore lataly tymi liniami poniewaz nigdy nie latalem z przesiadkami.

MAm pytanie czy po wyladowaniu w kopenchadze odrazu mam sie udac na odloty ? , z kopenchagi lot operuje juz lot wiec mam sie udac najpierw do nich normalnie jak przed wylotem po bilet , potem przejsc przez bramki i dalej to wiadomo szukam samolotu ;):)

czy dobrze mysle ? z gory dziekuje

SAS jak i LOT sa w 1 stowarzyszeniu wiec idziesz do bramki na nastepny lot biorac bagaz podreczny ;) bo karte pokladowa dostaniesz na lotnisku w USA na lot do Kopenchagi i potem do Polski i ta karte do Polski pokazesz juz w Kopenchadze

a jak sa w innych to tez sie idzie do bramki

gorzej jest jak lecisz np SAS a potem lecisz tania linia lotnicza wtedy musisz odebrac bagaze i nadac ponownie ale Ciebie to nie dotyczy wiec

czyli tak przylatuje do kopenchagi , udaje się do tego stanowiska lotu (ktory leci do warszawy) odbieram ten wlasciwy bilet i dalej juz wiadomo ?

sorki ze tak dopytuje ale wole miec pewnosc co i jak zeby potem na glupka nie wyjsc ;)

dostaniesz ten wlasciwy bilet juz w USA na lot z Kopenhagi do Warszawy

aby przejdziesz sie z bagazem i karta pokladowa wydana w USA przy stanowisku,,podajesz ja przy bramce i wsio

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...