tommek92 Napisano 31 Maja 2010 Zgłoś Napisano 31 Maja 2010 Witam. Mam świadomość, że były już tego typu tematy, ale naprawdę nie mam czasu ich teraz szukać, więc proszę o pomoc tutaj. Mianowicie : mam ważną wizę w nieważnym już paszporcie, żeby tego było mało mam już bilet na połowę czerwca, no a na paszport (przedwczoraj mi się skończył i o którego nieważności zorientowałem się przedwczoraj ) trzeba czekać około 3 - 4 tygodni. Moje pytanie brzmi, czy pewnych rzeczy i co najważniejsze czasu oczekiwania na nowy paszport nie można jakoś ominąć !!??? Bardzo zależy mi na pomocy i odpowiedzi, ponieważ termin mnie nagli z powodu ważnej uroczystości w USA, na którą zgodziłem się przybyć
sly6 Napisano 31 Maja 2010 Zgłoś Napisano 31 Maja 2010 Musisz miec wazny paszport i nie da sie tego ominac w zaden sposob ale jest wyjscie z tego,,idz do kierownika urzedu paszportowego i powiesz mu jak sie maja sprawy i jesli On wyrazi zgode to bedziesz miec w krotkim okresie czasu nowy paszport i to ten na 10 lat bez oplaty zadnej dodatkowej za przyszpieszenie tego pamietaj ze jak Ci beda anulowac paszport stary to powiesz ze masz tam wazna wize do USA i aby ta kartke omineli , jak Ci ja anuluja to nie bedziesz miec waznej wizy ..Bedziesz przy tej anulacji wiec zobaczysz co i jak bedzie z tym
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.