tommek92 Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Witam. Mam świadomość, że były już tego typu tematy, ale naprawdę nie mam czasu ich teraz szukać, więc proszę o pomoc tutaj. Mianowicie : mam ważną wizę w nieważnym już paszporcie, żeby tego było mało mam już bilet na połowę czerwca, no a na paszport (przedwczoraj mi się skończył i o którego nieważności zorientowałem się przedwczoraj ) trzeba czekać około 3 - 4 tygodni. Moje pytanie brzmi, czy pewnych rzeczy i co najważniejsze czasu oczekiwania na nowy paszport nie można jakoś ominąć !!??? Bardzo zależy mi na pomocy i odpowiedzi, ponieważ termin mnie nagli z powodu ważnej uroczystości w USA, na którą zgodziłem się przybyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Musisz miec wazny paszport i nie da sie tego ominac w zaden sposob ale jest wyjscie z tego,,idz do kierownika urzedu paszportowego i powiesz mu jak sie maja sprawy i jesli On wyrazi zgode to bedziesz miec w krotkim okresie czasu nowy paszport i to ten na 10 lat bez oplaty zadnej dodatkowej za przyszpieszenie tego pamietaj ze jak Ci beda anulowac paszport stary to powiesz ze masz tam wazna wize do USA i aby ta kartke omineli , jak Ci ja anuluja to nie bedziesz miec waznej wizy ..Bedziesz przy tej anulacji wiec zobaczysz co i jak bedzie z tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommek92 Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 dzięki bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.