iwona i marta Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Czesc wszystkim, mam pytanie, biuro proponuje mi zmianę opcji placement na independent. Nigdy wczesniej nie wyjezdzalam na Worka i nie wiem czy to jest dobry pomysl, zeby szukac pracy na wlasna reke. Czy ktos z Was jest moze w podobnej sytuacji i nadal szuka pracy? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 a kiedys szukalas pracy na wlasna reke,bedziesz mogla czekac na prace 1-3 tyg i bedziesz miala na to fundusze...i gdzie masz zamiar leciec,ktory rejon USA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pachollo Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Witaj! Słuchaj- moje biuro też oferuje mi taką oferte, ponieważ mój pracodawca się wycofał (anulował umowę :/). Gdzie jedziecie i kiedy? Ja też jadę pierwszy raz i sądzę że może być problem ze znalezieniem pracy tak od razu. Napiszcie do mnie najlepiej na gg 8221218 to popiszemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croc Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Witajcie, ja jestem w takiej samej sytuacji. Wybrałem CCUSA, ale od marca nie znalazłem żadnej sensownej oferty i lecę w ciemno. Lecę sam, najprawdopodobniej do Nowego Jorku. Trochę się obawiam o ceny zakwaterowania. Ale jest jeszcze nadzieja, że znajdzie się ktoś na forum A szukać pracy online już mi się nie chce, bo nic z tego nie wynika. Podobno na miejscu jest łatwiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.