elektro777 Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2010 Witam! Mam pytanie odnosnie wizy turystycznej. Chce sie dowiedziec jak pojde po wize to lepiej miec zap od znajomego czy moze to zalatwic prze biuro podrozy poprostu wykupic wycieczke? Zaznaczam ze chce tam wyjechac do pracy i zostac tam na bardzo dlugo. I jeszcze jedno? Czy moze lepiej by bylo przez Kanade sie dostac? Bo ktos mi mowil ze niby tak. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Joanna30 Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2010 Zaproszenie nic Ci nie daje. Z wykupieniem wycieczki radziłabym się wstrzymać do dostania wizy. Bo 100% pewności, że ją dostaniesz nikt Ci nie da.
elektro777 Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2010 Tylko chodzi mi o to ze ktos mi powiedzial ze jak bede zalatwial przez biuro podrozy to oni mi tez zalatwia wize. Czy to prawda?
Joanna30 Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2010 Oni wypełnią za Ciebie wniosek. Ale jak wygląda sam proces ubiegania się o wizę w ten sposób, to nie mam pojęcia.
sly6 Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2010 o tak zalatwia Ci wize na 100% jedynie moga Ci pomoc w wypelnieniu wnioskow ,umowic Ciebie na spotkanie i pojawic sie przed Ambasada jak lecisz w grupie a jak sam to moga dac Ci cos ze masz taka wycieczke wykupiona i tyle reszta to Twoja sprawa czy wize otrzymasz i czy wogole bo widac ze mozesz wyjsc bez wizy jak chcesz jechac do nielegalnej pracy. a jesli chodzi o Kanade to zdajesz sobie sprawe ze najpierw musisz tam wjechac a z tym nie ma tak latwo i prosto,poczytaj dzial kanada inna sprawa ze przekraczajac tzw zielona granice pomiedzy USA a Kanada bedziesz w USA gorzej mial niz ten co zostal po wygasnietej wizie i nikt Ci nie pomoze jak Cie zlapia a wtedy zegnaj USA .. a jak odlaczysz sie od grupy to Cie biuro zglosi tam gdzie trzeba i wystarczy ze Cie Policja skontroluje i bedzie po USA
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.