Katuus Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Witam, Problem polega mianowicie na tym ze jestem obecnie w USA a dokładnie w Chicago, posiadam wizę F-1. W obecnej szkole kursy j. angielskiego są prowadzone w godzinach wieczornych i nie posiadają godziny porannych (szkola wyraziła zgodę na transfer do innej szkoly) szukam szkoły w której zajęcia rozpoczynają się w godzina porannych mogą być to weekendy lub zajęcia odbywające się w tyg. jak najbliżej Jackowa. Dzisiaj znalazłem szkole o nazwie Bir training center oferują wszystko czego potrzebuje ale od pani która załatwiała mi tu szkole i wszystkie inne papiery, usłyszałem ze nie poleca tej szkoły. Pytanie do was czy znacie/polecacie jeszcze jakieś inne szkoły które oferują naukę języka angielskiego oraz wszystkie niezbędne dokumenty (nowe I-20) w godzina rannych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 oficjalna lista rzadowa http://www.ice.gov/doclib/sevis/pdf/ApprovedSchools.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 ta Pani nie poleca szkoly bo?co jest nie tak z ta szkola? mozesz zobaczyc strone wyzej podana i zobaczyc jaka szkola jest kolo Jackowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.