czagos Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 Mysle ze 10-tki . Widzicie to az takie straszne nie jest. Do zobaczenia w Chicago !! (jak jedziecie
Angela ;* Napisano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2010 Oby.. skakałabym z radości do nieba normalnie hahah
jagodos Napisano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2010 hej ja mam problem z moim zdjeciem, system je zaakceptowal, ale raczej jest niedobre bo nie widac uszu, i teraz mam mala tyrke psychiczna co z tym fantem zrobic ... czy jak cos nie tak bedzie ze zdjeciem to mozna je zrobic nowe na miejscu w trakcie rozmowy czy jak ? byloby super kurcze... albo na pendrivie moge zabrac bo zrobilam nowe... dzieki za odpowiedzi z gory bardzo bardzo !! pozdrawiam
sly6 Napisano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2010 jagodos na forum mamy temat o ds 160 plus tam pisze o zdjeciach oraz o zdjeciach masz napisane na stronie Ambasady USA: http://www.usa.info.pl/board/Jak-Wypelnic-Ds-160-t16284.html tak w skrocie wielkim-jesli taka fotka nie przejdzie to Cie poinformuja nim wejdziesz na rozmowe a wtedy idziesz zrobic fotke u najblizszego fotografa mozesz tez miec taka fotke ze soba i podac z kartka ta wydrukowana...
wro Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2010 Dziś zawitał kurier ;] Dostałem wizę na 10 lat Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc
Angela ;* Napisano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2010 U mnie też dzisiaj był i również mam dziesiąteczkę! rok 2020 mnie przeraża.. ale jestem szczęśliwa i dziękuję Wam za wsparcie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.